Thursday, 4 November 2010

mit eszünk ma?

Mostanában bukok a sárga dolgokra (nézzétek meg a bogyókat a másikblogon, gyönyörűek, nem?), ilyet még nem ettünk, ráadásul akciós volt:


Édeskés, savanykás, finom. És szép is.


Tippeket várok kommentben, hogy mi is lehet ez...  :)

5 comments:

  1. hánkás (arab szo,ez a kiejtese,leirva حرنكش) egyiptomi gyumolcs, ettem mar tobbszor, erdekes, de jollakni nem lehet vele azert. Emlekszem gyerekkoromban anyukamnak szarazviragkent diszelgett a szobajaban,2 eve szembesultem vele,h amit en disznovenynek hittem, az egy gyumolcs valojaban. Mohacsi Beata

    ReplyDelete
  2. szárnyas ringló, ringló héjában,

    ReplyDelete
  3. Perui cseresznyének is hívják, de vigyázz, mert 10 szemnél több nem nagyon javasolt egy nap, különben az emésztés kissé felgyorsul (hogy szépen fejezzem ki magam).
    Amúgy imádom! Próbáld meg olvasztott keserűcsokiba mártva.... nyamm
    (zekeandi)

    ReplyDelete
  4. köszi lányok, most legalább tudom mi a becsületes neve. az angolok nem nagyon bonyolították, csak simán a latin neve (Physalis) volt a dobozra írva... :)

    ReplyDelete