Monday 11 January 2010

big wheel

Fura, hiaba dolgozunk mar egy hete, valahogy megis ugy erzem, hogy csak ezen a heten kezdodik el igazan az ev, kerultunk vissza a mokuskerekre. Talan, mert a mult het nagyreszt a feher csipkes mesevilagban telt. Viszont mostanra olvadt annyit, hogy szurke lucskos minden, es meg az eg is olyan piszkosszurke, es mintha nagyon alacsonyan is lenne... visszatert a valosag. Igy viszont ez a tokeletes hetfo arra, hogy en is ujra elkezdjek a tornaterembe jarni, holnap kedd, es kezdodik a suli, szerdankent pedig szeretnek megint jogazni jarni.
Ja es mindehhez semmi koze, de par napja eleg sokat forognak ekorul a gondolataim, szoval megosztom itt is: kaptam egy fotos felkerest. Marmint olyat, hogy 'figyi, van kedved kepeket csinalni rolunk?' Es nagyon izgulok, ez azert egeszen mas, mint amikor alnokul folyamatosan fenykepezi az ember azokat, akik korulotte vannak (minden tiltakozas ellenere). Itt lehet tervezgetni, es iranyitgatni oket, es kreativkodni... Persze kicsit felek is tole, embereket fotozni kivul van a komfortzonamon, a viragok meg a dombok sokkal egyszerubbek... de alig varom.

7 comments:

Unknown said...

Gratula a felkéréshez! Nyugi, valszeg az alanyok sokkal jobban fognak izgulni, mint te :)
És bibííí, itt még tiszta fehér minden :)

vik said...

koszonom, de inkabb majd akkor gratulalj, mikor mar sikeresen tulvagyok rajta :)
a ho (hianya) miatt meg nagyon nem aggodom, holnaptol harom napig megint havazast mondanak...

Tinkmara said...

A felkérés az jó. Az megtisztelő. És jelent VALAMIT! Drukkolok érted.

A said...

Szertintem tökéletesen meg fogod oldani, mint ahogy mindig :))! Szorítunk!:)

vica said...

ez szuper, Viki! én is drukkolok és egészen biztos vagyok benne, hogy szuper képek lesznek! majd ugye mutatsz? :)

Euthymia said...

Szia, ez remek hír! nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre, érzésedre, benyomásra, mindenre (persze, a képekre is az lennék, de mivel emberek, valószínű az most titkos marad).
Gratula!! )

vik said...

a projekt egyelore kicsit elnapolva (kulsos okok miatt), de ne aggodjatok, tuti lesznek kepek. a fotok abszolut nyilvanossagnak keszulnek, a dobos haverunk bandajarol van szo... :)