Friday 19 March 2010

öt perc hírnév

Biztos hallottatok már a Flickr-ről mindannyian (haha, ha máshol nem is, tőlem...) - ez egy ilyen fotómegosztós oldal, feltöltöd a képeidet, és mások kommentelhetnek, kedvencnek jelölhetik őket, satöbbi. Emellett vannak csoportok, ahol fórumszerűen folynak beszélgetések, lehet kérdéseket feltenni, barátokat, mentorokat találni. És igaz ugyan, hogy még soha nem volt bátorságom elmenni a találkozókra (sőt, nem is igazán írogatok a fórumra), de tagja vagyok a Bristol csoportnak. Egy pár hete véletlenül pont belenézegettem az egyik beszélgetésbe: a központban a fotósboltban folyamatosan vannak kiállítások, de valaki visszamondta, és van egy üres hetük, és felajánlották a csoportnak, hogy ha megszervezik a dolgot, akkor övék (miénk) a terem egy hétre. És a csoport persze megszervezi, mindenki nevezhetett három fotóval, aztán a bírák bíráltak, és olyan kétszáz képből végül kiválasztottak ötvennyolcat. És köztük egy az enyém.
És el nem tudjátok képzelni, mennyire izgulok, hogy holnap besétálok oda, és közlöm, hogy khm én vagyok az egyik illető, és kinyomtatják a képemet, és keretbe kerül, és ott lesz a falon egy hétig áprilisban. Boldogságosság.

7 comments:

Dani said...

Nanáhogy ottlesz, ez nem volt kérdés, az én Nővérem vagy :)

Unknown said...

én csak azon csodálkozom, hogy csak egyet választottak be tőled... de ez így is gyönyörű, GRATULÁLOK!!!

steve said...

Szuper, szuper nagyon örülünk és gratulálunk!!

vik said...

köszönöm :)

Eva said...

nagyon örülök Viki és szívből gratulálok!!!

A said...

nagyon helyes, ezt én már régen tudtam, hogy a képeidnek nemcsak falon, hanem egy szép kiállítású könyvben lenne a helyük :) gratulálunk!!!!

Euthymia said...

Szia, hát ez valami csudi hír, és annyira örülök neki, bár kicsit persze ííírrrííígy is vagyok, de igazából csak azt akartam írni, hogy GRATULÁLOK!!!!