Monday 20 December 2010

csend

Ilyen nagy szurke-feherseg van, meg csend. Reggel megint esett a ho, gyonyoruen, suruen, csak ugy szakadt, de valahogy nem eleg. Korulottunk mindenhol all a vilag, nem mennek a kamionok, nem mennek a repulok, eszak es del is be van havazodva... Bristol meg itt van kozepen a kis ketcentivel.
Mi vegre feldiszitettuk a karacsonyfat, nagyobb mint a tavalyelotti, es olyan kevesnek tunik a disz rajta. Majd ha vegre kidiszitem Mesi mezeseit, akkor abbol rakunk ra. Meg szaritok narancskarikakat is. Kicsit takaritottunk is, mostam rengeteget, meg korbegyertyaztuk a lakast, lassan megjon a hangulat. Na nem a mosastol. Ez most ilyen osszevissza megint, bocs, csapongok.
Itt lent ez a gyonyoruseg ugy volt, hogy Hajniekat elvittuk magunkkal karacsonyfat vagni, es vettunk fagyongyot is, meg ot ilyen oriasi tobozt. Harom teljesen zarva volt meg, es szombaton rapakoltuk oket a radiatorra. Lett is illat rogton, meg hatalmasakat pattogott, ahogy nyiltak ki, nekem meg iszonyuan nehez volt erot venni magamon, es mast is csinalni, mint ott guggolni mellettuk, es nezni - hallgatni. Es most van egy kupac fenyomagunk, ugy tervezzuk tavasszal beerdositjuk a Downs-t.  :)

No comments: