Sunday 5 August 2007

So, who the fuck wants to see them?

Persze rendszerint nincsenek, de ha süt a nap, akkor mind az. Ma sok fok volt, és kevés benzinünk. Rendes rendőr megmondta, merre az arra, és hol a benzinkút, de elállta az utat, és mosolygott, amikor kikerültük. Hatalmas part, sok homok, tenger nincs. Van, de valahol másfél kilométerre kezdődik, mert az apály az apály, az 5 forint meg 5 forint.
Viki mosolygott, én meg csináltam róla képet fedetlen felsőtesttel. Hogy melyikünké volt fedetlen, azt nem mondom meg, mert az övé.
Eszembe is jutott a parton a trabant, amit a VP a hóban hajtott, de már nincs meg. Nagyot lehetett volna csapatni a homokban. Igazából ja, meg ilyenek. Érdekes íze van a bákárdibrízerkókuszos izének.
A kocsi kétszer főtte el a vizét. Nem tudom, mi van vele, csak azt, hogy drága lesz, mint mindig.
Főztem thai curryt. Van benne bébikukorica, meg csirkemell, meg beleborult a chili. Egy halászléhez szokott ember nem enné meg. Egy mexikói megenné, habár beledöglene, de a buli az buli, az 5 forint meg 5 forint. Egy thai még tenne rá halszószt meg némi chilit. Üljlefiamegyes. Majd főzünk hozzá sok rizst. Olyat még úgy sem há Lassan holnap van, én meg bódulok a naptól.

No comments: