Wednesday 26 August 2009

Sardegna - a hotel

Szoval. A sztori ott kezdodott, mikor a sracok par eve kitalaltak, hogy nekik szukseguk van nemi igazi ferfias egyuttnyaralasra, es azota idorol idore mennek Erdelybe, meg Balkanra, meg Lengyelorszagba... iden viszont mivel VP meg mindig Amszterdamban van, ugy dontottek, hogy oda. Mi meg, hogy ha a fiuk mehetnek, akkor mi is. A jegyeket meg valamikor tavasszal megvettuk, aztan csak vartunk-vartunk, es egy kicsit keson eszmeltunk, hogy szallasunk az nincs. Probalkoztunk persze, hogy foglalni valami apartmant vagy ilyesmi, de vegul az lett, hogy foglaltunk hotelben elso ejszakat, meg egy felados csomagot, amibe belecsomagoltunk ket satrat. Mert batrak vagyunk.
Es leszalltunk, es epp giccses rozsaszin naplemente volt a hegyek folott, es gyakorlatilag forrolevego-falba utkoztunk a repulo lepcsojenel. Vigyorgas. Kis kavargas utan megvolt a berelt auto is, meg van nalunk navigator, akkor hol a hotel. Es hat ismet ra kellett jonnunk, hogy az olasz utakrol szolo mendemondak mennyire igazak, legalabb hatszor tevedtunk el, megjartuk az osszess gettonegyedet (meg ribik is voltak az ut mellett, meg minden) es kb haromszorannyi tavolsagot tettunk meg, mint kellett volna. De odaertunk, volt parkolo a kocsinak, meg sajat bejaratu sztriptizbar a hotel alatt, jegkrem a medence partjan, mig a hatterben U2 koncert szolt.
Es vegul agy, iszonyu faradtak voltunk, de egyikunk se aludt jol, vagy ugy egyaltalan, osszesen kb ket orat... nembaj, a napszemuveg eltakarja a karikakat az ember szeme alatt... :)

No comments: