Monday 19 April 2010

hamu, tortilla chips, a kutya, es egy szinesz

Most, hogy osszehoztam ezt a remek cimet, ami akar egy rossz vicc is lehetne... Szoval az van, hogy hihetetlenul szep tavaszi, napos idonk volt a hetvegen, mi pedig nagyjabol az egeszet forgatassal toltottuk. Meg mult hetvegen, Szabina szuletesnapjan Z es Sikesz kitalaltak, hogy ok bizony beneveznek egy reklamversenyre - pillanatok alatt lettek otletek, meg kamera, es ugy nez ki, mar nem is nagyon van mas hatra, csak vagas.
Az is tortent, hogy meg valamikor a mult hetvegen egyszercsak dobhartyaszaggato sivitasra riadtunk, es nem a sajat tuzjelzonk volt, hanem a haz kozpontija. Ahogy kileptunk az ajton, az egesz lepcsohaz fustben, ugyhogy Z lement felderiteni. Aztan nem jott egy csomo ideig, en meg aggodtam, hogy szegenykem tuzetolt epp valahol, kuzd az elemekkel egyedul, tehat elindultam a keresesere. Es tippelj - igen, persze hogy. Azt csinalta, ami az egyik nagy erossege: epp osszebaratkozott nehany szomszedunkkal. Ugye az alagsori negy lakasnak kulon bejarata van, a lenti lakokkal nem olyan surun talalkozunk - most vegre megismerkedtunk az egyik kutyas lannyal (aki del-afrikai, es ove a piros robogo), meg egy sraccal, aki mint kiderult a nagy fustot okozta (elegette kicsit a piritost). Alex, es szinesz, itt tanul a sarkon a Bristol Old Vic-ben, es azota atkoltozott ide az emeletre kozben (es tegnap boroztunk is vele, jo fej).
Aztan valamikor a het folyaman szortiroztuk a leveleket a bejaratnal, mikor Z felkapta a fejet, hogy o ismeri ezt a nevet. Van ugye a ronda gazmaszkos kutya festmeny, amit honapokkal ezelott talaltunk az egyik keriteshez tamasztva - es ketsegbeesve probaltuk kitalalni, hogy kihez tartozhat (vagy hogy erhet-e valamit egyaltalan). Es a kep hatuljan emlitett weboldal erre a nevre volt beregisztralva. Szoval lementunk, bekopogtunk - es kiderult, hogy a masik kutyas lany (szinten del-afrikai) festette a kepet, es nem csak elvesztette, hanem direkt rakta ki, mert utalta (en is utalom), de gondolta, hatha valakinek kell. Amugy o is jo fej volt, vicces, hogy harom eve itt lakunk, es most fedezzuk csak fel a szomszedainkat.
Ja, es amiert van idom erre a szep hosszu bejegyzesre: az izlandi vulkan-hamu-felho meg mindig itt teblabol a legterben, szoval a munkam egy kicsit lekorlatozodott... :)

3 comments:

A said...

köszi, ettől a bejegyzéstől kicsit jobb kedvem lett, pedig már nagyon nekibúsultam, szép napot ...:)

vik said...

ooo, dehat mitol busultal?

steve said...

A mi munkánkat is korlátozzák, nem jön az árú!