Monday 19 July 2010

Grimen

Tegnap jo nagy faba vagtuk a fejszenket, es meg nem vagyunk benne biztosak, hogy vegul jol dontottunk, remelem majd egyszer kiderul, hogy igen.
Az tortent, hogy Z hata megint kivan, most eppen kb ket hete. Ez egyreszt szokatlanul hosszu, altalaban hamarabb rendbejon, masreszt meg ugy egyaltalan, nem jo ez igy, hogy ujra es ujra lerobban vele. Es arra gondoltunk, hogy lehet, hogy koze van hozza a matracnak, meg hogy nincs rendes agy... szoval tegnap felkerekedtunk, es elmentunk agyat venni. Aki ismer minket, az tudja, hogy az ilyen nagy volumenu donteseket nem szoktuk elkapkodni, hetekig toprengunk, tobbszor is visszamegyunk a boltba, merlegeljuk a lehetosegeket... Ehhez kepest tegnap vettunk egy agyat. Persze oooorakig toprengtunk, korbementunk, ebedeltunk, meregettunk, toprengtunk, megvettuk, nagynehezen felraktuk a kocsi tetejere, hazavittuk, kis segitseggel leszedtuk a kocsi tetejerol, felszenvedtuk a magasba, osszeraktuk... es most nem vagyunk biztosak benne. Nagyon nagy, es vastag a matrac (de jo kemeny, az kell a hatunknak), es az egesz eppcsak befer oda, ahova kell neki, de ugye a vastagsaga miatt az egesz sokkal magasabb, es olyan fura. Igy nehezebb elerni a mogotte levo pakolos reszt, meg nem lehet majd a korlatra teregetni. Viszont siman elerem a kapcsolot fekve.
Na mindegy, majd meglatjuk. Az agy-projekt kulonben tenyleg az egesz napunkba kerult, valamikor tizenegy korul fejeztuk be a szerelest, es akkor meg teregetni kellett meg vacsorazni, es vegul nem is aludtunk az uj agyunkban, mert tul faradtak voltunk zuhanyozni, de az uj agyba meg nem akartunk csak ugy lefekudni. Szoval majd ma tesztelunk.

3 comments:

Dani said...

Hihi, akkor csak sikerült :)

steve said...

Hosszú távon biztosan jó lesz,? ...vagy rossz!?

vik said...

tegnap mar az agyban aludtunk, es nekem nagyon jo (mondjuk eddig sem nekem volt bajom), pont annyira kemeny, amennyire kell. Z nem volt vele teljesen megelegedve, de szerencsere olyan, hogy a raccsal/rugokkal a matrac alatt lehet meg jatszani, szoval majd kitapasztalja...