Tuesday 10 March 2009

bena

A nagy terveimbol egyelore semmit sem csinaltam, a tegnap estem a kanapen osszekucorva toltottem, kedvenc sorozatom tarsasagaban, tejfolos piritost ragcsalva.
Mert meg fozni sem volt kedvem. Vagy ha nem is fozni, de mondjuk keverni egy korozottet a turobol, amit kaptam. Vagy csak felmelegiteni a levest, amit a csalad hagyott nekem a pulton. Csak zullottem. Meg egyebkent is epp konyhai alkotoi valsagban vagyok, unom, hogy folyton csak a szokasos kajakat fozom ujra meg ujra, unom a sajat foztom, ki kell talalnom valami ujat. Raadasul mostanaban mindig csak husos kajak jutnak eszembe, de nem akarok hust enni, olyan jol elvagyok nelkule mar miota. Mindenesetre minden vega otletet orommel veszek, emilcimet tudjatok.
Na mindegy, nem a tejfolos piritos volt a legnagyobb luzersegem tegnap. Kisautom meg mindig nem kaptam vissza, de Z ugye otthon, szoval az o kocsijat hasznalom. Azt hasznaltuk egesz hetvegen is, es jo sokat autoztunk vele, ugyhogy tegnap mar a pirosba ert a mutato, gondoltam akkor elmegyek tankolni. Es bealltam szepen a kuthoz, es odatipegek a piros magassarkumban, es aztan egek, mint az ausztral bozottuzek, mert nem sikerult kinyitnom a hulye tanksapkat. Szenvedtem vele egy par percet, de a kis kulcs meg se mozdult a zarban. Kinos. Szoval szepen visszaszalltam a kocsiba es hazamentem. Es ma reggel bejottem dolgozni, de nem vagyok benne biztos, hogy meddig birja meg a benzin, hogy hazajutok-e vele pl, arrol nem is beszelve, hogy mit csinalok a maradek hat napban, mig Z hazaer.

4 comments:

Unknown said...

Én már túl vagyok a Gilmore girls mind a 7 évadán, imádtam őket, és most próbálom valami mással betölteni az ürességet.

Vega kaja (én imádom): vágj fel egy cukkinit hosszában, kapard ki a magjait, majd tölts bele feta-citromlé-mentalevél-fokhagyma-olaj keveréket (kanállal adagolható massza legyen belőle), és süsd meg az egészet úgy kb 35-40 perc alatt 180 fokon. A fetás trutyit egy kis tejföllel is keverheted.
Még a Zsolt is imádja...

vik said...

En is vegigneztem mar a sorozatot parszor, de imadom, szoval idorol-idore mindig eloveszem ujranezni.

A cukkini nagyon jol hangzik, mindenkepp kiprobalom, koszonom!

Anonymous said...

Vega kaja: Kraft Cheesey Pasta? Epp van itthon egy fel kartonnal...:) Sara

Anonymous said...

Szia, bármilyen (kevéske) zöldséget megpárolsz, aztán összedarálsz és megtöltesz vele pár szem nagyobb gombafejet, tepsi, fólia, sütő és utána megszórod sajttal és még kicsit visszateszed....aztán eszed, ha van kedved, esetleg rizs lehet a köret.
Én otthon szenvedtem mindig a Punto hülye tanksapkájával, csak az utolsó pár hónapban tudtam magam lecsavarni, de szerencsére, otthon segítőkészek voltak a pasik...:)