Monday 23 March 2009

downhill

Par hete, ebed-beszelgetes kozben megtudtam az egyik lengyel sracrol a raktarban, hogy biciklizik, egesz pontosan 'downhill'-ezik. Ez azt jelenti, hogy kimennek a bicajjal valami hegyre, felmasznak, aztan nagyon gyorsan lemennek. Aztan megint felmasznak, es nagyon gyorsan lemennek. Es ez jo. Termeszet, nap, szel, sebesseg, adrenalin.
A sebessegrol pedig Z mar nagyon regota szeretett volna 'panning' kepeket csinalni, szoval ugy tunt, ez egy jo alkalom, es vasarnap elmentunk mi is a sracokkal az erdobe. Kicsit aggodtam, hogy hamar meg fogjak unni, hogy mi ugye gyalog vagyunk, varni kell rank stb, de hihetetlen turelmesek voltak, es csak ugraltak-masztak kitartoan nagyonsokszor... hogy aztan a vegere legyen egy kis csokor akciofotonk.
A gombot ezuttal tobbnyire Z nyomogatta (es nagyon buszke vagyok ra, mert szerintem nagyon jok lettek), a digitalis utomunka az enyem.

Azt hiszem kulonben, fogtok meg ilyen kepeket latni, legkozelebb en is szeretnem kiprobalni (a fotozos es biciklizos reszet is!).

2 comments:

Anonymous said...

a biciklizős részt kihagyhatnád!!

Anonymous said...

egyébként a képek tényleg jók!