Monday 14 May 2007

and the winner is

Szoval voltunk penteken bowlingozni a munkatarsaimmal.
Az angolokrol ugy altalanossagban tudni kell, hogy a jatekszenvedely kb. tizszerakkora hevvel lobog bennuk mint egy normalis emberben. Minden sport erdekli oket. Minden. (Ezt reggelente meg is targyaljak, akar foci, loverseny vagy krikett, de mar kezdem megszokni, hogy csodabogar vagyok a szemukben, mert engem ez nem. Mert igen, a lanyok is resztvesznek benne.) Es mindemellett fogadnak is. Akarmire. Arra is, hogy Elvis el.
Na es ezzel a bagazzsal terveztunk mi egy jatekteremben eltolteni egy bekes estet. Haha. Mar itt az irodaban verben forogtak a szemek a csapatok kiosztasanal - persze huzzunk kalapbol, hogy igazsagos legyen, de aztan nem biztak a veletlenre, utolag meg cserebereltek egy kicsit...
Aztan a vegen egesz jol megusztuk. Meg ver sem folyt, bar majdnem, mikor Z keze ottmaradt ket golyo kozott kolleganonek koszonhetoen, de elterelodott rola a figyelem Ibi egyedulallo guritasa miatt: meg sose lattunk a palya teljes hosszan visszajonni bolinggolyot.*
Nem tudjuk, hogy ki nyert, mi mindenesetre hazavittunk magunkkal egy uveg pezsgot, amit gyorsan el is tuntettunk, biztos ami biztos... :)
*Kiderult, hogy a bowling nem igazan lany-barat jatek. Ti tudtatok, hogy van idokorlat a guritasra? Es hogy ha a jatekos epp javaban baratkozik es nem veszi eszre, hogy o jon, akkor a palya lecsukodik? (es a golyo visszapattan rola es szepen visszagurul az ember labahoz) Na mert ez tortent.

No comments: