Tuesday 27 May 2008

amugy

Volt itt egy haromnapos hetvege megint, es persze voltak nagyszabasu terveim megint... es vegul nem valositottunk meg belole semmit.
Viszont helyette aludtunk nagyon sokat, olvastam eleg sokat, kicsit vasaroltunk, kicsit takaritottunk, ittunk szulinapi buliban, ahol volt sok nemzet (nemet, osztrak, bolgar, olasz, holland-olasz, francia, angol), devedeztunk, sportoltunk, es ....
GRILLEZTUNK ES SARKANYT EREGETTUNK a parkban!
Bizony. Mert nemreg kaptam egy sarkanyt. Vagyis lepket. Lepkesarkanyt. Piros es feher es fekete es vannak szalagok is rajta, es termeszetesen csudaszep. Es persze milyen unalmas dolog mar a sarkanyeregetes, de ha tudnatok, hogy mennyire nagyonnagyon vigyorogtunk folyamatosan mindketten, mert repul, es szep, es magasabbra-magasabbra, es en vagyok a mazzag (em a ze ze a ge) masik vegen. Szoval nagyonjo.
A grillhez meg meg korabban szereztunk ilyen eldobhatos grilltalcat - nagyon kis praktikus (bar persze nem tul kornyezetbarat), van benne faszen egy racs alatt, es kb egy oran keresztul parazslik. Aztan vettunk akcios rakokat, ananasszal meg hagymaval meg kagyloval felhuzkodtuk oket palcikakra, es jooool megsutottuk. :)

No comments: