Monday 4 June 2007

bemászik a rádióba és telefonja

A póknak így. Nekem másképp. Vettünk internet. Mert kellett, és mert blogunk, miegymás. Virgin Media. Korábban TeleWest. Aztán vettünk VOLNA mobilt, mondván, ha a "Broadbanded Virgines tizfontér dumcsilesz". huh... (dani szavaival élve). utólag is elnézést, kb mintha a tag hazagondol, és pódiumon, de tovább előad, és mindenki kulturáltan tudomásul veszi, hogy hibák vannak, a fingnak meg ki kell jönnie.
Sim only, tehát marad a telefon, csak a simkártyát kapom, és 10 fontért 300 perec és 300 sömösö per hó. A meleg srác kedves volt, a rendszer meg rugalmatlan. Miután felfogta, hogy választópolgárként azonosítani magam 5 év folyamatos munkaviszony és állandó EK lakcím után talán sikerülne is, viszont 37 perc van zárásig (+ az akció aznap véget ér, + még pólót kell vennem), valahogy kihozott egy olyan számot a személyim és a jogsim számából, amit az űrlap elfogadott fényképes, külföldi VISA kártyaszámnak. Nem láttam át teljesen, de a retináján láttam, hogy deriválni kellett.Viki kártyájával már nem tudtunk mit kezdeni, a pénzmag a számlán, az állandó lakcím, a munkaviszony (immáron mindkettőnk részéről) és a külföldi számlák alapján még nyugodtan lehetünk a világ második legpitiánerebb bűnözői, úgyhogy valszeg a havi 10 font (alias 3650 HUF) meghaladja a kereteinket.
Marad a 3Mobile, havi 15 font, 500 perec, no sömösö (illetve nem ingyér, hanem 10 penny per üzenet), és 149ért akár kapok jó telót, vagy kevésbé flancosat ingyen. A hölgy kedves volt, nála már csak alig több, mint egy éve kellett volna itt laknunk, mert addig utolsó, tetves aljanép vogymuk, csaló gecik, skandallum. Tudja ajánlani, hogy másfél évig kártyás telefon, de ne náluk, mert ők rohadt drágák (ezt kb így megmondta).
Tovább a T-mobile... ok, persze csak viccből. Az előfizus ajánlatuk majdnem rosszabb, mint a feltöltőkártyás, megy a bolt rendesen :).
Az első üzletember az O2-nél dolgozott. Nekik pl. jó volt a letét (amit 3 hónap után visszakapok, ha rendesen fizetek), plusz a gyakornok (!) srác elengedte a 60 fontot, amit a telefonért kellett volna fizetni. Hoppábaszki, E65 ingyen! Igazából ordított rólunk, hogy gigahercekkel pörög az obádovics emlékverseny szürkeállományunk egyre üdébb mezsgyéin. A csali bejött, haraptunk, sülünk, élvezzük.
Apropó, megdöglött az egerem. Imádtam, jó egér volt.

1 comment:

Anonymous said...

Nem lehet könnyű neked, mert a "CICÁD" fél az egértől, így venni kell!