Tuesday 12 June 2007

come sail away

Szombaton megint majdnem lecsereltuk a bankot, aztan szerencsejukre nagyon meggyozo volt a no az asztalnal, ugyhogy ha tenyleg minden rendben lesz, megtartjuk oket. A bankos sztorirol kulon regenyt lehetne irni, siros-nevetoset, de azt talan majd maskor.
Viszont azalatt, mig mi a bankkal egyezkedtunk, a Sikesz osszeszedte az uj kocsijat (Lou), majd szendvicsekkel felszerelkezve elindultunk, ide.
Kastelynak hivjak, de inkabb erod, es persze rogton apara gondoltam, mert biztos imadna, de ami meg ennel is sokkal-sokkal... Mar a varosban voltunk, mikor meglattunk egy tablat, valami romrol, persze miert ne nezzuk meg? Es kanyarogtunk kis szuk, dimbesdombos zsakutcaban, aztan megalltunk egy lakokocsishelynel es kisetaltunk a domb szelere, es: szo bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik... ott a tenger. Gyonyoru, szepseges, kekseges, ezer feher vitorlaval, es o igen, ez az illat. Vagy inkabb jofele szag. Szikla-es-so-es-hal-es-napszag.
Es csak alltunk es neztuk, es aztan felmentunk egy masik dombra (ahol mellesleg egy borton volt a legcsodalatosabb kilatassal), es onnan is csak neztuk.
Es most a fiuk meg akarnak tanulni tengeren vitorlazni. En meg tamogatom az otletet.

update: lettek uj kepek ide oldalra

update2: lett ide video alulra.


2 comments:

Anonymous said...

Jó szelet kapitány! "Navigare necesse est." De azért ne mindenáron, ez a mondat másik le nem írt felére vonatkozik!

Anonymous said...

nagyon szép helyeken jártatok